US Open

US Open – www.usopen.com är en av de mest prestigefyllda golftävlingar som finns. Det är därför som det också är så många som tycker om att följa tävlingen. Många föredrar att göra det på plats men för den som inte har möjlighet går det också utmärkt att följa den på tv.

Förra året lyckades Justin Rose något överraskande att vinna. Det tycks inte som att experterna har särskilt höga förhoppningar om att Rose ska kunna upprepa bragden. Ett enkelt sätt du kan använda dig av för att ta reda på hur experterna rankar de olika spelarnas chans till vinst är att använda bettingsidor på internet. En sådan är NordicBet där du kan gå in för att ta del av de senaste oddsen.

Favorit inför turneringen är storstjärnan Tiger Woods vars liv och karriär fick en hård vändning efter de privata skandaler som uppdagades för några år sedan. Förra året hamnade Woods nästan pinsamt långt ned på listan efter att turneringen spelats klart. Det tycks dock som att Woods lyckats vända skutan och är nu återigen favorit till att vinna. Oddsen på att Tiger Woods ska vinna är 8.50 gånger pengarna vilket i golf faktiskt inte är särskilt höga odds, något som betyder att chanserna för att han ska vinna är stora. Du kan läsa mer ingående information på den här sidan.

På andraplats hittar du Rory McIlroy som inte är långt efter Woods när det gäller favoritskapet. Oddsen på den nordirländske McIlroy är på NordicBet 10 gånger insatsen.

Comments are closed.