NHL 2014

Årets NHL-säsong tycks bli lika spännande som tidigare upplagor. En av de absoluta favoriterna till att vinna den åtråvärda Stanley Cup är Pittsburgh Penguins. Efter 61 spelade matcher har laget skrapat ihop hela 86 poäng vilket innebär att de ligger i toppen av Eastern Conference. Boston Bruins ligger inte långt efter med sina 83 poäng. Sämst i Eastern Conference går det för Buffalo som bara har blygsamma 44 poäng och är garanterat tacksamma över att man i NHL inte kan bli nedflyttad till en lägre division, i så fall skulle de garanterat få det tufft.

I Western Conference är det Anaheim som toppar serien tätt följt av St. Louis. I den totala nationella poängräkningen ligger också de båda lagen före Pittsburgh. Du kan kolla in officiell statistik och höjdpunkter från matcher via NHL:s officiella hemsida.

Det är dock Pittsburgh som enligt de flesta experter är favoriter till att vinna Stanley Cup. Om du satsar på att Pittsburgh vinner och bettet slår in får du hela 6.50 gånger pengarna.

En annan favorit är Chicago Blackhawks, de ligger efter 63 spelade matcher på en tredje plats i Western Conference. På grund av att det poängmässigt skiljer sig så lite mellan de olika lagen i tabellen är det svårt att dra några slutsatser. Enligt Betsafe är just Chicago en av de starkaste motståndarna till Pittsburgh i Stanley Cup-slutspelet. Oddsen på att Chicago ska gå hela vägen och att Jonathan Toews tillsammans med sina lagkamrater ska få lyfta Stanley Cup i vår är 7.00 gånger pengarna. Alltså en ytterst liten skillnad från Pittsburghs odds. St. Louis Blues har på Betsafe samma odds som Chicago.

Att det är så jämnt mellan topplagen i årets upplaga av NHL betyder att du kan få relativt höga odds på de som är favoriter. Om du tror mycket på något lag som inte är favorit kan du om de lyckas vinna tjäna en ordentlig hacka.

Comments are closed.